Yourdigihands Werkwijze voor webdesign en content beheer

 Iedere website is uniek en wordt voor u op maat gemaakt middels onze veelgebruikte en beproefde

Yourdigihands Werkwijze;

 

Yourdigihands Webdesign Intake

Intake

 

Yourdigihands Webdesign Offerte

 Offerte

Allereerst maken wij graag met u een afspraak om kennis te maken en van u te horen wat het doel is van uw website, wie u wilt bereiken en wat voor ideeën uzelf al heeft omtrent het ontwerp, logo’s etc. Wij kunnen u informeren over de mogelijkheden en u voorstellen en voorbeelden laten zien. Uw website wordt persoonlijker en zal meer bij uw doelen aansluiten, indien uzelf zoveel mogelijk meedenkt en uw eigen invulling straks terugziet in uw website. Op deze manier is het ook mogelijk om de kosten laag te houden. Natuurlijk kunt u ook het gehele ontwerp en teksten aan ons uit handen geven. Door regelmatig overleg wordt bepaald of uw wensen aansluiten bij het ontwerp.

 

 

Na ons eerste gesprek maken wij een offerte waarin al onze activiteiten worden beschreven, inclusief de kosten en welke activiteiten uzelf wilt doen. Denk bijvoorbeeld aan het aanleveren van teksten, foto’s en logo’s. Gezamenlijk bepalen we hoe uw website er uit komt te zien en natuurlijk zeer belangrijk, wat de kosten hiervan zullen zijn. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Yourdigihands Wedesign Ontwerpen

 Ontwerpen 

 

Yourdigihands Webdesign Bouwen

Bouwen 

Wanneer de offerte door beide partijen akkoord is bevonden, gaan wij de activiteiten inplannen. Eén van de eerste activiteiten zal vaak het ontwerp en de structuur zijn, welke zo spoedig mogelijk met u zullen worden afgestemd. Gezien de zeer flexibele mogelijkheden van onze ontwikkelmethodiek en techniek kunt u altijd het ontwerp en structuur aan (laten) passen zonder de inhoud van uw website te hoeven wijzigen.

 

 

Na het ontwerpen gaan we uw website bouwen op onze lokale afgeschermde omgeving. Wij zullen uw aangeleverde teksten en foto’s eventueel redigeren en opnemen in uw nieuwe website.

 

 

 Yourdigihands Webdesign Testen

Testen

 

Yourdigihands Webdesign Opleveren 

Opleveren

Als wij menen dat we al uw wensen hebben opgenomen in uw website, dan zullen we deze in een voor u toegankelijke omgeving plaatsen. Op deze manier kunt u eenvoudig uw website beoordelen en testen. Indien u dit wenst, kunnen we deze testomgeving ook middels een wachtwoord afschermen, zodat alleen u bepaalt wie de inhoud van uw testomgeving kan bekijken.

 

 

 

Na uw goedkeuring, zullen wij uw website op de definitieve plaats installeren. Ook een eventuele verhuizing of eerste installatie bij een hosting provider zullen wij voor u uitvoeren. Hierna is uw website voor al uw bezoekers beschikbaar, onder het vooraf besproken website adres.

 

 

Yourdigihands Webdesign Nazorg 

Nazorg

 

Yourdigihands Webdesign Kosten 

Kosten

Wij begrijpen dat wanneer u zelfstandig de website wilt gaan bijwerken met teksten, foto’s en dergelijke, u wellicht tegen vragen aanloopt. Geen nood! Wij leveren standaard nazorg mee met uw website. Ook zullen wij uw website regelmatig beoordelen en u tips geven omtrent het onderhoud. Na deze nazorg periode kunt u desgewenst een flexibel onderhoudsabonnement bij ons afnemen, waarbij u alleen de kosten betaald wanneer u ons daadwerkelijk nodig heeft. Zo blijven de kosten voor u altijd inzichtelijk en bepaalt alleen ú wanneer dit nodig is.

 

 

 

Hoe meer u zelf kunt en wilt doen, hoe lager de kosten zullen zijn. Yourdigihands kunnen letterlijk uw “digitale handen” zijn, waarbij wij zoveel mogelijk de techniek voor onze rekening nemen. Hiernaast kunnen wij natuurlijk ook het gehele traject uitvoeren, inclusief professionele fotografie, web context, geschreven door een professionele redactie en meer. Wij willen graag met u in contact komen om een en ander te bespreken zodat wij een inschatting kunnen maken van de kosten. U zult verbaasd staan van de lagere kosten indien uzelf meedenkt én doet! Het is tenslotte uw website!