Yourdigihands Diensten aanbod

Naast Webdesign kunnen wij nog meer…. veel meer !

Zie hieronder het aanbod van

Yourdigihands Diensten;

 

Yourdigihands Diensten Migratie

Website Migratie

 

Yourdigihands Diensten Redactie

Website Redactie

Indien u al een bestaande website heeft, dan verzorgen wij voor u de migratie naar een nieuwe Yourdigihands website, welke gebouwd is in WordPress. Wij stellen samen met u vast, wat u wel en niet wilt overnemen van uw huidige website en kunnen ook uw huidige teksten herschrijven en opnieuw indelen.

 

Natuurlijk kunt u de teksten van uw website zelf bepalen en schrijven, maar het is bij Yourdigihands ook mogelijk om uw teksten op maat te laten schrijven. Dit kan door middel van uw inbreng via mail of telefonisch, maar wij verzorgen ook interviews, zodat uw website nog unieker wordt. Wij beschikken over een netwerk van professionele fotografen, journalisten en tekstschrijvers. Wij schakelen met de specialisten en houden de supervisie, zodat u maar met één contactpersoon te maken heeft.

Yourdigihands Diensten Hosting

Website Hosting

 

Yourdigihands Diensten SEO (zoekmachine optimalisatie)

Website Zoekmachine Optimalisatie

Uw eerste website? Of heeft u al een website bij een hosting provider? Of u heeft meerdere websites bij meerdere hosting providers en wenst deze vanwege de kosten en beheer om te zetten naar één nieuwe hosting provider? Yourdigihands denk graag met u mee en kan de gehele hosting en verhuizing voor u verzorgen. Indien gewenst meteen in een nieuw strak ontwerp. Aan u de keuze!

 

 

Natuurlijk weet uw huidige doelgroep uw website adres. Maar indien u uw informatie en producten aan nieuwe bezoekers kenbaar wilt maken, dan zullen deze al snel gebruik maken van een zoekmachine zoals Google. Om uw website zo hoog mogelijk op de lijst met het zoekresultaat te laten komen, zal uw website geoptimaliseerd moeten zijn voor zoekmachines. In technische termen heet dit ook wel SEO (Search Engine Optimization). Zoekmachine optimalisatie is een blijvend fenomeen, waar u continue aandacht aan moet blijven besteden, om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te scoren. U wilt toch ook dat uw website snel en eenvoudig te vinden is. Yourdigihands kan u hierbij helpen en van dienst zijn. 

Yourdigihands Diensten Actueel houden

Website Actueel houden

 

Yourdigihands Diensten Technisch Onderhoud

Website Technisch Onderhoud

U heeft samen met Yourdigihands een prachtige website gebouwd en alle teksten, plaatjes en foto’s staan er netjes op. U denkt, “Daar zijn we eindelijk van af….” Helaas moeten wij u teleurstellen bij deze gedachte. Ook uw website heeft onderhoud nodig! Indien uw bezoekers verouderde teksten en foto’s zien staan, dan zullen ze al snel niet meer verder lezen. Indien u geen nieuwe informatie te delen heeft, dan zullen uw bezoekers snel afhaken, doorzoeken en wellicht bij uw ‘concullega’s’ terecht komen. U zult uw website dus actueel en interessant moeten houden voor uw bezoekers.

Indien u hier geen mogelijkheid toe ziet, dan kunt u een gepast flexibel onderhoudsabonnement afnemen bij Yourdigihands, zodat uw website regelmatig wordt voorzien van actuele informatie. Indien er geen nieuws is, dan kunnen wij ook de huidige teksten herschrijven, zodat deze weer opvallen bij uw bezoekers.

  Uw website heeft technisch onderhoud nodig! Er komen regelmatig updates vanuit WordPress of van stukjes programmatuur, welke binnen uw website worden gebruikt voor specifieke doeleinden. Vanwege ondersteuning en veiligheid is het raadzaam om deze updates regelmatig uit te (laten) voeren. Ook uw website kan namelijk worden gehackt! Het is raadzaam om een websitebeveiliging en automatische back-up mogelijkheid op te laten nemen, zodat uw website altijd optimaal beschermd wordt. Ook als u per ongeluk iets verkeerd doet binnen uw website, dan kunt u altijd terug vallen op de automatische back-up. Yourdigihands kan u hierbij adviseren en van dienst zijn.

Bij Yourdigihands houdt ú de controle over uw website!