Yourdigihands Webdesign voor Fotograaf Marijke Groot

 

Yourdigihands Webdesign voor Fotograaf Marijke Groot

 Yourdigihands Webdesign voor Fotograaf Marijke Groot

 

 Bekijk Website

 

 

 Marijke Groot

Als fotograaf wil je natuurlijk je portfolio zo mooi mogelijk laten zien. Ik wilde een website met een strakke vormgeving waar ik niet gebonden ben aan een vast formaat van de foto’s. Verder wilde ik hem zelf kunnen bijhouden (om de kosten zo laag mogelijk te houden) en voorkomen dat er ongevraagd foto’s van mijn website gedownload zouden kunnen worden. Peter Massar van YOURDIGIHANDS heeft dit prima opgepakt en niet alleen al mijn wensen ingevuld maar ook meegedacht om mijn website zo mooi mogelijk te maken. Na een duidelijke uitleg van Peter ben ik nu in staat om hem zelf bij te houden en als ik vragen heb krijg ik snel antwoord.

Ik kan YOURDIGIHANDS van harte aanbevelen aan iedereen die een mooie website wil tegen een zeer schappelijke prijs.

Functionaliteiten

  • WordPress responsive webdesign
  • Contactformulier
  • Responsive Foto Slider met verticale thumbnails
  • Beveiliging tegen ongewenst kopiëren van foto’s e.d.
  • Nieuws pagina
  • Foto albums voor evenementen

Projectomschrijving

De Bodegraafse Marijke Groot is één van de elf fotografen die zijn geselecteerd om te exposeren in Kunstkasteel Woerden tijdens de foto-expositie “Met eigen ogen”. Van de elf fotografen is het werk groot geprint en in de Gewelven van het Kasteel opgespannen. Van Marijke is een fotoserie te zien over De Pier en boulevard in Scheveningen. 

Deze expositie was voor Marijke aanleiding voor een eigen website waarbij een strak design met zo groot mogelijke foto’s en verticale thumbnail plaatjes een vereiste waren. Ook enige beveiliging tegen makkelijk downloaden van haar materiaal was zeer gewenst. Yourdigihands heeft in nauwe samenwerking de website vormgegeven en ook de techniek voor haar rekening genomen. Na de oplevering helpen wij Marijke met haar vragen waarbij zij haar eigen content zelf kan beheren.