Yourdigihands Webdesign voor Dienstencentrum De Reehorst

 

Yourdigihands Webdesign voor Dienstencentrum De Reehorst

 Yourdigihands webdesign voor Dienstencentrum De Reehorst

 

 Bekijk Website

 Marlies-Schlingmann

Heel veel nieuwe dingen hadden wij in het Dienstencentrum De Reehorst. En alles moest snel, goed en duidelijk. Wij werken met een leeftijdsgroep van 55plus. De website moest dus voor gebruikers zijn die goed met de computer overweg kunnen en gebruikers die dit opgegroeid zijn met dit fenomeen. Peter begreep direct wat wij wilden en heeft een prachtige web site ontworpen. Als wij het iets anders wilde dacht Peter direct met ons mee. Wij hebben met hem samen gewerkt op een zeer inspirerende manier.

Omdat deze site in de toekomst door vrijwilligers wordt bemand heeft Peter het zo weten op te bouwen dat het voor iedereen te doen is om de website te beheren.

Verder is Peter een enorm fijne ervaren en rustige professionele kracht.

Functionaliteiten

  • WordPress responsive webdesign
  • Contactformulier
  • Nieuws pagina
  • Uitgebreide activiteitenplanner met reserveringssysteem
  • Activiteiten agenda
  • Toekomstige activiteiten
  • Foto albums

Projectomschrijving

Het Dienstencentrum De Reehorst wil het welzijn van ouderen bevorderen in de ruime zin van het woord en richt zich daarbij vooral op de handhaving van de zelfstandigheid, zelfredzaamheid en de eigen kracht van de ouderen.

Deze doelen probeert het Dienstencentrum De Reehorst te verwezenlijken door een ruim aanbod van activiteiten aan te bieden voor iedereen van 55 jaar en ouder.

Naast het webdesign heeft Yourdigihands ook de domeinnaam registratie en plaatsing van de website verzorgt. Hiernaast doet Yourdigihands het dagelijkse beheer van de website en plaatst op verzoek nieuwe content.

Het dienstencentrum en de website is door de burgemeester van de gemeente Bodegraven-Reewijk feestelijk geopend onder vermaak van een leuk filmpje welke is ontwikkeld door Yourdigihands.