Yourdigihands Webdesign voor Vrijwillige Ondersteuning Thuisadministratie

 

Yourdigihands Webdesign voor Vrijwillige Ondersteuning Thuisadministratie

 Yourdigihands webdesign voor Vrijwillige Ondersteuning Thuisadministratie

Functionaliteiten

  • WordPress responsive webdesign
  • Contactformulier
  • Beveiligde omgeving voor conversaties en bestandsuitwisseling
  • Uitgebreide autorisatie mogelijkheden

Projectomschrijving

SchuldHulpverlening is volop in het nieuws. Eén op de zes huishoudens heeft te kampen met schulden. Financiële problemen kunnen allerlei oorzaken hebben, zoals werkloosheid, scheiding of het verlies van een gezinslid. Vaak is het moeilijk om financiële problemen alleen op te lossen. 

Preventie is van het grootste belang, het kan ervoor zorgen dat de schulden niet verder oplopen en daarmee schuldsanering voorkomen kan worden.

In Bodegraven-Reeuwijk is Vrijwillige ondersteuning thuis administratie (Vota) gestart. Vota beschikt over deskundige vrijwilligers die u op individuele basis ondersteuning kunnen bieden. Zij helpen u bij het orde op brengen van uw administratie en financiën, zodat u het overzicht weer terug krijgt. De vrijwilligers nemen niet de plaats in van professionele hulpverlening van Sociale Diensten of bureaus voor schuldhulp. De dienstverlening is gratis

De schuldhulpverlening vindt plaats op basis van vrijwilligheid en vertrouwen. Met name dit vertrouwen is erg belangrijk waarbij alle correspondentie tussen cliënt en hulpverlener strikt vertrouwelijk en binnen de eigen website moest blijven. 

Yourdigihands is erin geslaagd om alle correspondentie in een goed beveiligde website onder te brengen waarbij de beheerder via rollen alle autorisatie kan instellen zodat alleen conversaties toegestaan zijn tussen cliënt en hulpverlener en tussen hulpverleners onderling. 

Bekijk Website